Oferta
1 Vacantes
 

Barcelona / Barcelona
A convenir
Estem seleccionant, pel nostre bar de vins, ubicat a la zona centre de Barcelona, un/a cambrer/a amb experiència i motivació pel món dels vins.

Pensem en una persona dinàmica, amb ganes de treballar i aprendre i amb un excel·lent tracte amb el client. Ha de dominar a la perfecció tant el català com el castellà i ha de tindre un nivell mig-alt d'anglès. Valorarem altres idiomes.

Formació com a Sommelier o similar. O estar cursant els estudis actualment. (Es respectaran els dies de classe) Es valoraran candidatures sense la formació pero amb interès pel món del vi.

Incorporació immediata. Horari de dilluns a diumenge, 40 hores setmanals i 2 dies festius a la setmana. L'horari del bar de vins és de dilluns a dijous de 11:30 a 00:30 i caps de setmana de 11:30 a 01:30.

El salari és valorable segons la experiència, idiomes i formació de la persona.

Contracte temporal amb possibilitat de convertir-se en indefinit.

Requisitos mínimos:
- Experiència com a cambrer/a.
- Dominar a la perfecció tant el català com el castellà.
- Nivell mig-alt d'anglès i valorables altres idiomes.
- Disponibilitat per treballar de dilluns a diumenge amb 2 dies festius a la setmana (variable cada setmana), 40 hores setmanals. A vegades serà torn partit i a vegades intensiu. L'horari del bar de vins és de dilluns a dijous de 11:30 a 00:30 i caps de setmana de 11:30 a 01:30.
- Coneixement/formació en vins o motivació per aprendre.
- Excel·lència en l'atenció al client.
Educacion Secundaria Obligatoria
1 Año