hmintegra

hmintegra

  Oferta
1 Vacantes
 

Barcelona
Barcelona
30.000-36.000 €
Consolidada empresa del sector de les col•lectivitats, especialitzada en alimentació escuelas, precisa incorporar un/a Cocinero Supervisor área alimentaria

En dependència de Direcció es responsabilitzarà de la coordinació de menús, assegurant la qualitat en el producte final i l’optimització dels processos.

Com a responsable de compres treballarà amb criteri de compra. Aportant coneixements del mercat dels proveïdors del sector alimentari de les col•lectivitats. Negociarà establint una política de preus, ratis i objectius de millora.
Es precisa persona que aporti amplis coneixements en el sector de cuina, que aporti una Formació de Grau Mig en Hostaleria o de Grau, preferiblement, en Ciència i Tecnologia dels aliments o similar. Amb experiència mínima de 2 anys, en el sector de les col•lectivitats, en la coordinació de menús i gestió de compres.

Imprescindible domini eines informàtiques Word, PP i excel. Així com de l’ execució d’escandalls, per a gestionar el control de costos en l’elaboració de menús.

Es valorarà que aporti empàtia, capacitat de liderar equips, organització e iniciativa en la resolució de conflictes.

S’ofereix incorporació a empresa estable i en creixement. Salari competitiu, cotxe d’empresa, mòbil i dietes.
Ciclo Formativo de Grado Superior
3 a 5 Años